O nama 2019-06-06T14:40:47+00:00

O nama

Naša priča

Restoran Mala Hiža nalazi se u Mačkovcu, 4 km sjeverno od Čakovca, u pravcu toplica Sv. Martin i graničnog prijelaza M.Središće-Lendava.

Mala Hiža je navršila 19 godina uspješnog rada i zapošljava ukupno 16 djelatnika s maksimalnom pažnjom usmjerenom ka gostu.

Gastronomska ponuda temeljno je tradicionalna međimurska, koja je, bogatsvom namirnica, jela i okusa polazišna točka vlasniku za osmišljavanje jelovnika i ukupne gastronomske ponude. Kuhinja je građansko pučka, ali i istraživačka, inventivna i maksimalno oslonjena na sezonske i namirnice iz bližeg okruženja, provjerenog i kvalitetnog porijekla

Naš pristup

uvijek sviježe i kvalitetno

Vinska karta sadrži 30-tak etiketa međunarodnih vina kao i svih ponajboljih drugih hrvatskih i veći broj stranih vina, ukopno oko 150-tak etiketa.

Istovremeno osluškujemo želje i prohtjeve gostiju, pratimo suvremene trendove i postupke, istražujemo nove granice i mogućnosti međimurske i dijelom gastronomije susjednih regija, kako bismo našim gostima pružili što bolji gastronomski užitak. Brojni zadovoljni gosti, priznanja i nagrade, uvrštavanja u rang najboljih hrvatskih restorana daju nam podstrek i volju za daljni rad, čine nas radosnima i zadovoljnima.